Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν - Κλειστά και στην Αττική

Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν - Κλειστά και στην Αττική

Κλειστά θα μείνουν πολλά σχολεία σε όλη τη χώρα, λόγω της κακοκαιρίας.

Ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ότι δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου οι σχολικές μονάδες που στεγάζονται στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας, λόγω προβλήματος στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

Με δεδομένο ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν κι αύριο, κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνουν τα έντεκα (11) σχολεία που ανήκουν στον δήμο Αθηναίων κλειστά, έως ότου επισκευασθεί η βλάβη, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας. 

Παρακάτω τα σχολεία του δήμου Αθηναίων που θα παραμείνουν κλειστά:

21ο ΓΕΛ

40ο ΓΕΛ

21ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

40ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

132ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

112ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

65ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

4ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

81ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

113ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

38ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 

Κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης στην Κεφαλονιά.

Αναφέρει η ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη:

"Σύμφωνα με τα σχετικά προγνωστικά στοιχεία προκύπτει πως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 25.02.2019, η θερμοκρασία θα κυμανθεί κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου σε όλο το ορεινό και ημιορεινό Ε.Ο. δίκτυο του νησιού μας.

Επειδή οι πιθανότητες για δημιουργία παγετού είναι αυξημένες και με γνώμονα την απόλυτα ασφαλή μεταφορά των μαθητών, αποφασίζουμε να παραμείνουν κλειστά, όλα τα σχολεία της Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης, στα όρια του Δήμου Κεφαλονιάς".

Επίσης, στον Δήμο Χαλκιδικής κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, παιδικοί σταθμοί, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια στα χωριά Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή, όπως αναφέρει ο Δήμος Αριστοτέλη.

Στην Αμφίκλεια της Φθιώτιδας, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης.

Στη Λήμνο με απόφαση του δημάρχου κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί. 

Στη Φλώρινα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Στο Πήλιο κλειστά θα μείνουν αύριο όλα τα σχολεία στον Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου.

Στη Σαμοθράκη κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των Κοινοτήτων Παναγίας και Χρυσομηλιάς και του οικισμού Αμπελίων στο Δήμο Μετεώρων. Σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία, η έναρξη των μαθημάτων, θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 π.μ.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ και Skai.gr