Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση των δύο κατηγορούμενων μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του STAR, ο Ροδίτης συνέχιζε να πηγαίνει γυμναστήριο σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας που ξεσπά:

"Δεν ήταν μια απλή γυμναστική… έκαναν και γελούσαν με τους φίλους τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα γι’ αυτούς. Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ίχνος, όχι μεταμέλειας, ούτε καν τύψεων συνείδησης. Αυτά τα άτομα συνέχιζαν τη ζωή τους, να χαριεντίζονται με τις κοπελίτσες κάθε μέρα, να πηγαίνουν με τα χαχανητά τους στα γυμναστήρια, να βιάζουν και να φθάσουν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και οι δυο".

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αρχές εντόπισαν DNA του Ροδίτη και του Αλβανού τόσο στο σπίτι στους Πευκούς, όσο και στο φορτηγάκι με το οποίο μετέφεραν την άτυχη φοιτήτρια.

Η οικογένειά της επιμένει ότι ο βιασμός της πριν από έναν χρόνο και ηδολοφονία της σχετίζονται. Για πρώτη φορά ο πατέρας της αποκαλύπτει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ότι εκείνο το βράδυ ο Αλβανός απείλησε την Ελένη με το ροζ βίντεο του βιασμού και την παρέσυρε στο ραντεβού θανάτου.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα δείξει στις αρχές αν οι δύο υποθέσεις σχετίζονται. Αν Έλληνας ή Αλβανός γνώριζαν τους τρεις υπόπτους για τον βιασμό της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις