Ο Αρκάς με τα σκίτσα του πάντα προκαλεί -το γέλιο σίγουρα.

Εσχάτως όμως προκαλεί και πολιτικές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα πολλοί φίλοι της κυβέρνησης να του απευθύνουν σειρά από κατηγορίες για την απόφαση του να ασκεί τόσο σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, ειδικά στη σειρά "τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού".

Ο δημοφιλής σκιτσογράφος είθισται να "μιλάει" με τα σκίτσα του, τώρα όμως επέλεξε -μέσω της σελίδας του στο Facebook– να απαντήσει με αιχμηρές λέξεις.

Ως εκ τούτου, με μία ανάρτηση στην οποία φαίνεται η ενόχληση του για τα σχόλια εις βάρος του, σημειώνει τα εξής:

«Ο Aρκάς τα παίρνει», «Ο Aρκάς δεν είναι ο Αρκάς», «Ο Aρκάς έχει πουλήσει το όνομά του», «Ο Αρκάς έχει πεθάνει και γράφουν οι κληρονόμοι του» κλπ. Προτείνουμε λοιπόν μια συμφωνία στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για τον Αρκά, θα σταματήσει κι ο Αρκάς να λέει αλήθειες για τον πρωθυπουργό.Την Πέμπτη, ο γνωστός σκιτσογράφος είχε στείλει μήνυμα σε όσους τους κατηγορούν για όψιμη πολιτική σάτιρα:

«ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Έχουμε ήδη απαντήσει -παρ’ όλο που δεν οφείλαμε- στην ερώτηση: «γιατί ο Αρκάς δεν έκανε πολιτική σάτιρα πριν το 2015;». Εν τούτοις επειδή τα σχόλια συνεχίζονται το επαναλαμβάνουμε: Ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός«.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις