Εξοργισμένη για μια δήλωση του δημοσιογράφου Δημήτρη Χατζηνικόλα περί άναρχης δόμησης στο Μάτι, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, κάτοικος της περιοχής.

"Ο κ. Χατζηνικόλας είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να δείχνουν στεναχωρημένοι, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει. Η φωτιά πριν φτάσει εδώ πέρασε από δύο περιοχές που είναι εντός σχεδίου. Τα περισσότερα θύματά μας είναι έξω από τα σπίτια τους. Ας κρατηθούν λίγο, ας δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό. Οι άνθρωποι δεν κάηκαν γιατί δεν βρίσκαν την θάλασσα, κάηκαν από την εκκωφαντική σιωπή, απουσία του κράτους εκείνη την ημέρα", δήλωσε με αγανάκτηση η κ. Κατερίνα.

"Σεβαστείτε, τουλάχιστον για λίγες μέρες ακόμα. Δείξε τον απαραίτητο σεβασμό στους ανθρώπους που κλαίνε τους δικούς τους. Που περίμεναν το πόρισμα με αγωνία. Είναι γελοίο να ακούγονται τέτοια σχόλια, τέτοια μέρα", τόνισε.

Η ίδια κάτοικος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές το απόγευμα της 23ης Ιουλίου.

"Νιώθουμε μεγαλύτερη ευθύνη εμείς οι κάτοικοι από τον κάθε θεσμοθετημένο φορέα. Ήταν όλοι απόντες, αναλάβαμε μόνοι μας να σώσουμε τον κόσμο, να μεταφέρουμε ανθρώπους, να κλείσουμε τους δρόμους. Δεν μιλάμε, αλλά νισάφι! Δεν μπορώ να ακούω και την κάθε μαλ@@@α του κάθε δημοσιογράφου!

Εγώ έκλεισα το δρόμο και σταμάτησαν να έρχονται τα αυτοκίνητα από τη Μάκρη για να μπουν στο Μάτι. Εγώ έχω κάνει το καλύτερο που μπορούσα. Δεν πήρα τα παιδιά μου και ναφύγω! Αδειάζαμε πολυκατοικίες. Παίρναμε τους νεκρούς με τα χέρια και τους πηγαίναμε στα ασθενοφόρα", πρόσθεσε.

Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον Δημήτρη Χατζηνικόλα αν ήθελε να απαντήσει κι εκείνος απάντησε αρνητικά, η γυναίκα εξοργίστηκε ακόμη περισσότερο. "Τι να την κάνω; Μη σας πω που να τη βάλει την απάντηση ο κ. Χατζηνικόλας", είπε και λέγοντας "άντε γα@@@ου", πέταξε το ακουστικό κι έφυγε, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης, μουδιασμένος, σχολίασε: "Είναι στιγμές έντασης, έχουν περάσει τραγικές στιγμές"

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις