Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, ταξίαρχο Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, πραγματοποίησε το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (Ε.Σ.Α.) στη Γ.Α.Δ.Α.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σταύρος Καφούνης αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τις επιχειρήσεις η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στην Αθήνα, «κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε ο Ε.Σ.Α σε εκατοντάδες μέλη του, η οποία ανέδειξε το θέμα στην κορυφή των μη οικονομικών θεμάτων» όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επιπροσθέτως, έγινε ειδική μνεία για το παραεμπόριο, τους βανδαλισμούς, τις μικρό-κλοπές, τα τοξικοεξαρτημένα άτομα, στοιχεία που δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα για την αγορά.

Ο ταξίαρχος από την πλευρά του, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, έδειξε μεγάλη κατανόηση και διάθεση για συνεργασία, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων και συμφωνήθηκε η άμεση σύγκληση κοινής σύσκεψης στην έδρα του Ε.Σ.Α, με στελέχη της αστυνομίας που επιχειρούν καθημερινά στο κέντρο της πόλης και μελών του Ε.Σ.Α, ώστε να δημιουργηθεί ένας μόνιμος αποδοτικός δίαυλος επικοινωνίας.

Ο πρόεδρος επανέλαβε την εμπιστοσύνη του εμπορικού κόσμου στις ικανότητες της αστυνομίας, αρκεί όλοι να σταθούν στο πλευρό της και να την αφήσουν να κάνει τη δουλειά της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις