Σε σκηνικό μετατρέπεται σήμερα η πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered».

Στους γύρω δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων, για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που θα γίνουν από τις 07:00 έως τις 18:00 σήμερα και θα συνεχιστούν τις ίδιες ώρες την Καθαρά Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, λόγω των κινηματογραφικών γυρισμάτων, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στις εξής οδούς:

– Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος
– Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της
– Πλατεία Συντάγματος

Σήμερα γυρίζουν σκηνή επεισοδίων. Η αστυνομία δεν αφήνει αφήνουν κανέναν να μπει στο Σύνταγμα, παρά μόνο όσους μένουν στα ξενοδοχεία.

Πολύς κόσμος βρίσκεται περιμετρικά και παρακολουθεί το γύρισμα, ενώ υπάρχει και μια κλούβα των ΜΑΤ.

Η ταινία «Born to be Murdered» είναι μια αμερικανοϊταλική παραγωγή και τα γυρίσματα περιλαμβάνουν σκηνές από την πόλη των Τρικάλων, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, και την Καλαμπάκα.

Το σενάριο, που βασίζεται στο μυθιστόρημα που έγραψε το 1945 η Αμερικανίδα Έλινορ Ντένιστον, με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν, είναι ένα κλασικό θρίλερ μυστηρίου, που αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιος του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον.

*Πηγή φωτογραφιών: Αναγνώστες του nooz.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις