«Το κρίσιμο δεν είναι να ρωτάμε τον κ. Μητσοτάκη που θα βρει τα λεφτά να κάνει τις φοροαπαλλαγές όταν το 2010 είχαν παραπάνω φόρους» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Ν. Παππάς, μιλώντας νωρίτερα στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" , αναφερόμενος στις εξαγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει εκλογικών αναμετρήσεων.

Χαρακτήρισε το θέμα ως ύψιστη υποκρισία: «Θέλει να σηκώσει σκόνη μπροστά από την απαρέγκλιτη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για ένα νέου τύπου, σκληρότερο μνημόνιο που λέει ότι στην Υγεία πρέπει να έχουμε εργολάβους και ιδιωτική πρωτοβουλία, που λέει ότι το 8ωρο είναι ξεπερασμένο, μιλά για ένα Ασφαλιστικό α λα Πινοσέτ, ότι οι ΣΣΕ είναι ιδεοληψία της αριστεράς (…).

Όλα αυτά, κάνει προσπάθειες να τα καλύψει πίσω από μια υποτιθέμενη προσπάθεια να μειώσει τους φόρους. Είναι διασκεδαστικό να λένε για μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ, για κάτι που ήδη γίνεται. Για τον ΕΝΦΙΑ που έφεραν και που προφανώς δεν είχαν καμία πρόθεση να μειώσουν. Αυτή η κυβερνητική πολιτική νοικοκύρεψε την οικονομία, έφερε αποθεματικό για να γνωρίζουν όλοι ότι δεν έχουμε πρόβλημα εξυπηρέτησης ενός δυσθεώρητου χρέους που μας φορτώσανε. Ο κ. Μητσοτάκης έχει στο μυαλό του σκληρό μνημόνιο α λα ΔΝΤ» υπογράμμισε.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι επιλογές που και τη στρατηγική ενός προοδευτικού μετώπου να αποτυπώνουν και την προσδοκία μας για μια δημόσια συζήτηση γύρω από τα θέματα της οικονομίας να επικεντρώνουν. Υπάρχουν όλες οι δυνατότητες και οι διαθεσιμότητες και αυτό είναι ενδεικτικό μιας συσπείρωσης για να δοθεί με αξιώσεις η πολιτική μάχη» τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, σχετικά με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναμένεται να ασχοληθεί με τις υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις