Μόλις οκτώ ονόματα απομένουν για να κλείσει οριστικά η λίστα των υποψηφίων της ΝΔ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Τα ονόματα αυτά δεν πρόκειται ν’ ανακοινωθούν νωρίτερα από τα τέλη Μαρτίου ή τις αρχές Απριλίου από τη ΝΔ, καθώς από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλουν να δώσουν πανηγυρικό τόνο στις υποψηφιότητες αυτές κι ήδη μιλούν για “εκπλήξεις”.

Μέσα στις "εκπλήξεις" αυτές δεν αποκλείεται τελικώς να περιλαμβάνεται και το όνομα του Γιώργου Αυτιά, του οποίου την υποψηφιότητα είχε διαψεύσει πριν από μερικές εβδομάδες η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Διαβάστε: Ο Αυτιάς δεν θα είναι υποψήφιος της ΝΔ στις εκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο αρχικός σχεδιασμός που δεν τον περιλαμβάνει στη “γαλάζια” ευρωλίστα δεν έχει αλλάξει, ενώ ταυτόχρονα και οι εσωκομματικές αντιδράσεις για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου, λόγω της δημοφιλίας του, παραμένουν έντονες, ο ίδιος φέρεται να πιέζει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Να σημειωθεί ότι την Κ. Δευτέρα (11.03.2019) έδωσε το παρών σε εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με τη ΝΔ, Γιώργου Πατούλη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το όνομα του δημοσιογράφουσυμπεριλαμβάνεται σε μετρήσεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα για λογαριασμό του επιτελείου της οδού Πειραιώς, ενώ όσοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του λένε πως μπορεί να βοηθήσει στη διείσδυση της ΝΔ στα λαϊκά στρώματα.

Διαβάστε: ΝΔ: Νέα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο- Αναμεσά τους Τσελέντης, Πέγκυ Σταθακοπούλου
Διαβάστε: ΝΔ: Αυτοί είναι οι 15 νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Αντιθέτως, από τη ΝΔ διαψεύδουν σενάρια και δημοσιεύματα περί υποψηφιότητας του Σάκη Ρουβά.

Κατά τα λοιπά, άλλα τρία ονόματα δημοσιογράφων- σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- που έχουν συζητηθεί για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι αυτά του Μπάμπη Παπαδημητρίου, της Ελένης Βαρβιτσιώτη και της Βίκυς Φλέσσα, ενώ παραμένει πιθανό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη.

Συζητήσεις λέγεται πως έχουν γίνει- με άγνωστο αποτέλεσμα- και με τον καθηγητή Γιώργο Παγουλάτο, ενώ δύο ακόμη ονόματα που ακούγονται στους διαδρόμους της οδού Πειραιώς είναι αυτά του οικονομολόγου Δημήτρη Τσαγκάρη και του γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Γιάννη Σμυρλή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις