Αρνείται κατηγορηματικά ότι εξώθησε στην πορνεία οποιαδήποτε κοπέλα ο φερόμενος ως "εγκέφαλος" στο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε από τις αρμόδιες αρχές.

"Δεν παραπλάνησα κανέναν. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά την δραστηριότητά τους", φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή.

Ο φερόμενος εγκέφαλος, φωτογράφος στο επάγγελμα, μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Την ίδια τύχη είχαν και ακόμα τρεις κατηγορούμενοι ενώ ακόμα δέκα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ακόμη ότι το αδίκημα που τέλεσε ήταν η μαστροπεία, σε βαθμό πλημμελήματος, από τη στιγμή που βοηθούσε τις κοπέλες μέσω του site για να εκδίδονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο "αρχηγός" του κυκλώματος φέρεται να είπε στην απολογία του: "Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος και στις περισσότερες περιπτώσεις όπως και σε αυτή της ανήλικης, κανένα από τα φερόμενα ως «θύματα» δεν απαντούσε άμεσα αν δέχεται ή όχι, στον τομέα τόσο της φωτογράφησης όσο και στην πραγματοποίηση στην συνέχεια ερωτικών ραντεβού".

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 140 ευρώ την ώρα, ανάλογα με τις παροχές.

Διαβάστε: Στη φυλακή ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας


Οι διάλογοι

Ενδεικτική είναι η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των κατηγορουμένων.

Κατηγορούμενος1:Έλα ρε τι έγινε; Σε ξύπνησα;

Κατηγορούμενος 2: Όχι, όχι.

Κατηγορούμενος1: Πουλάκι μου η μικρή είναι κάτω σ’ εσένα ε;

Κατηγορούμενος 2: Ναι.

Κατηγορούμενος 1: Πήγαινε ξύπνα τη να φάει τίποτα, να πιει κανά καφέ γιατί 18.30 πρέπει να φύγει. Έχει στις 19.00 ραντεβού.

Σε μία άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ κοπέλας και κατηγορουμένου αναφέρεται:

Κοπέλα: Να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα η 1 ώρα είναι 160, ωραία; Το δίωρο γράφει 300.

Κατηγορούμενος: Ναι, το αφαιρούμε από εμάς. Εντάξει;

Κοπέλα: Α, το αφαιρείς από το ….α! εγώ παίρνω.

Κατηγορούμενος: Έγινε, κανονικά.

Κοπέλα: 90 και 90 κανονικά.

Κατηγορούμενος: Έγινε, έγινε. Έλα…

Κοπέλα: Α, εντάξει, όπως μου το είχε πει η Άννα.

Διαβάστε: Μαρτυρία ανήλικης: Έτσι μπλέχτηκα στο κύκλωμα μαστροπών
Διαβάστε: Φοιτήτριες και μαθήτριες στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών


Η μαθήτρια

Μεταξύ των γυναικών που εκδίδονταν ήταν και μία 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία όμως, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, του είχε παρουσιαστεί ως ενήλικη.

Η ανήλικη εξετάστηκε από ψυχολόγο όπως προβλέπει η διαδικασία και έδωσε κατάθεση στην οποία περιγράφει ότι "ξεγέλασε" τον φερόμενο ως αρχηγό ότι είχε συμπληρώσει τα 18 στις 15 Δεκεμβρίου του 2018.

"Είπε ψέματα. Η φωτογράφισητης έγινε τον Ιανουάριο όταν κατά τα λεγόμενά της δεν ήταν ανήλικη. Δε θα μπορούσε να το ξέρει ο κατηγορούμενος", δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αντώνης Παπαδόγιαννης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις