Μεγάλο χτύπημα ΕΛ.ΑΣ: Συνέλαβαν 90χρονη που πωλούσε τερλίκια!

Μεγάλο χτύπημα ΕΛ.ΑΣ: Συνέλαβαν 90χρονη που πωλούσε τερλίκια!

Με άκρα μυστικότητα και κινήσεις που φανερώνουν πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έδρασαν αστραπιαία και δεν άφησαν περιθώριο για να ξεφύγει σε μια... 90χρονη που παρανόμως - να τονιστεί αυτό - πουλούσε μάλλινα παπουτσάκια (τερλίκια) σε λαϊκή της Θεσσαλονίκης.

Προφανώς, οι αστυνομικοί παρακολουθούν εδώ και καιρό την 90χρονη, η οποία μία στο τόσο πηγαίνει σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, προσπαθώντας να βγάλει ένα μικρό χαρτζιλίκι για την ίδια και τον σύζυγό της. 

Η ηλικιωμένη με την... άκρως παραβατική συμπεριφορά, οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου αφού της πήραν αποτυπώματα, την κράτησαν 12 ώρες χωρίς φαγητό και με ένα ποτήρι νερό, όπως τουλάχιστον καταγγέλλει η κόρη της, πιθανότατα για να βάλει μυαλό και να επιστρέψει στον ίσιο δρόμο.

Για όσους διαβάζουν την είδηση και θεωρούν ότι πρόκειται για αστείο, δεν είναι.

Όντως συνέβησαν όλα τα παραπάνω.

Το αστείο είναι ότι κάποιοι άλλοι έμποροι στη λαϊκή κατήγγειλαν τη γιαγιά... Η αστυνομία παίρνει δακτυλικά αποτυπώματα από την ηλικιωμένη κυρίαΈρευνα διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ

Τη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά στη σύλληψη 90χρονης που πουλούσε χωρίς άδεια πλεκτές κάλτσες που φτιάχνει η ίδια στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, με τη δημοσιοποίηση του σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκε εντολή στην Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, να ερευνήσει κάτω από ποιές συνθήκες έγινε η προσαγωγή της υπερήλικης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 90χρονη προσήχθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης, οι οποίοι πήγαν για έλεγχο στη λαϊκή, πιθανόν μετά από καταγγελία.

Στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα κρατήθηκε για ώρες, ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να της πάρουν αποτυπώματα και να την αφήσουν ελεύθερη και παράλληλα να σχηματίσουν δικογραφία, την οποία να του στείλουν, κάτι το οποίο και έγινε.