Τα στοιχεία του οδηγού ταξί που αρνήθηκε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα, την οποία πυροβόλησε ο σύζυγός της, στο Ελληνικό, ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της.

Αναφέρει η ανακοίνωση:

"Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος σχετικά με την ανθρώπινη τραγωδία στο Ελληνικό, και την περιγραφόμενη αντίδραση του οδηγού ταξί, στον οποίο απευθύνθηκε η άτυχη γυναίκα, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε με έγγραφό της από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τα στοιχεία ταυτότητας του εν λόγω οδηγού προκειμένου να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις".

Τί δηλώνει ο ίδιος στο Open TV

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ, Κώστα Δήμος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Θέμα", σημείωσε:"Ο συνάδελφος βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ο τρόπος που αντέδρασε δεν ήταν αυτός που έπρεπε να είναι. Δεν επικροτούμε τη συμπεριφορά του αλλά να σκεφτεί κανείς τι θα έκανε και ο ίδιος αν έβλεπε άνθρωπο αιμόφυρτο μπροστά του".

"Εκείνο που είναι κατακριτέο είναι ο τρόπος που μίλησε. Μπαίνει ένα ερώτημα, είναι έτσι ή του βγήκε αυτό το πράγμα στην αντίδρασή του πάνω; Θα έπρεπε να καλέσει βοήθεια, να μιλήσει όμορφα, να αντιδράσει τελείως διαφορετικά. Δεν έπρεπε να μιλήσει σαν βλάκας σαν να μην έχει συμβεί τίποτα" πρόσθεσε ο ίδιος.

Επισήμανες τέλος, ότι οι ταξιτζήδες είναι "ένας πολυπληθής κλάδος που έχει δώσει δείγματα γραφής σε ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια που έχουν ξεχάσει χαρτιά και χρήματα και τα έχουν παραδώσει".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις