Την περιπέτεια της με την Αστυνομία εξιστορεί στο Thessnews, η 90χρονη γυναίκα που συνελήφθη σε λαϊκή αγορά στους Αμπελοκήπους της Θεσσαλονίκης γιατί έπλεκε παπουτσάκια και τα πουλούσε χωρίς άδεια.

"Ήρθαν και μου είπαν μάζεψε τα πράγματα σου. Τα μάζεψα και ξεκίνησα να πάω σπίτι. Εκείνη την ώρα μου είπαν πως δεν θα πάω σπίτι μου αλλά θα πάω μαζί τους στο τμήμα" ανέφερε η ηλικιωμένη, η οποία ζει στους Αμπελόκηπους μαζί με τον σύζυγό της.

Όπως αναφέρει αυτή ήταν η δεύτερη φορά που πήγε στη λαϊκή αγορά για να πουλήσει τα παπουτσάκια, ενώ λέει πωςδεν είναι τόσο οι οικονομικοί οι λόγοι, όσο η ψυχική ικανοποίηση που νιώθει καθώς βγαίνει από το σπίτι και έχει με κάτι να ασχολείται.

Όσον αφορά την σύλληψή της, αναφέρει πως την ώρα που καθόταν και έπλεκε, εμφανίστηκαν αστυνομικοί οι οποίοι της είπαν να μαζέψει τα πράγματα της.Εκείνη νόμιζε πως απλά της είπαν να απομακρυνθεί από εκεί και να πάει σπίτι, ωστόσο την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Αφού έφτασε στο τμήμα της περιοχής, μετά από περίπου δύο ώρες την μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για δακτυλικά αποτυπώματα. Εκεί έκατσε μέχρι αργά το βράδυ.

Μια κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την κόρη της ηλικιωμένης ότι συνέλαβαν την μητέρα της και ότι βρίσκεται στο τμήμα.

Όπως αναφέρει η Τζουντι, κόρη της ηλικιωμένης, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συνέλαβαν ένα άτομοτέτοιας ηλικίας επειδή καθόταν και πουλούσε τερλικια, για να έχει κάτι να κάνει και για να βγάζει ένα μικροποσό.

"Οι αστυνομικοί μου έλεγαν πως ο νόμος είναι νόμος και ο νόμος είναι για όλους" σημειώνει η κ.Τζουντι.

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στην ThessNews και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, εξηγούν πως η κυρία ακόμα και στο πεζοδρόμιο όταν περπατάει πλέκει καλτσούλες, το θέμα ήταν ψυχολογικό και δεν είχε στόχο να κλέψει το ελληνικό κράτος.

Πηγή: Thessnews.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις