Σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρόδο με τον πατέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη να καταγγέλλει ότι νεαροί, ντόπιοι αλλά και φοιτητές από άλλα μέρη της Ελλάδας, έχουν δημιουργήσει μια κλειστή ομάδα στο facebook στην οποία ανταλλάσσουν γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες με τις οποίες είχαν σχέση, χωρίς οι ίδιες να έχουν ιδέα.

Η ύπαρξη της ομάδας στο facebook ήταν μυστικό μεταξύ των νεαρών που αρχικά έκαναν ανταλλαγή γυμνών και ημίγυμνων φωτογραφιών των εκάστοτε κοριτσιών με τα οποία διατηρούσαν σχέση ή είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Αργότερα, όπως έγινε γνωστό, άρχισαν να στέλνουν ο ένας στον άλλον και βιντεάκια από τις (-)ουαλικές επαφές τους ή από αυστηρά προσωπικές στιγμές, όπως το στριπτίζ που έκανε μία ανυποψίαστη κοπέλα στο αγόρι της.

Ο αριθμός των μελών της ομάδας αυξανόταν σιγά σιγά. Μάλιστα, είχαν προχωρήσει και σε μικροεκβιασμούς προς τα έντρομα κορίτσια από τα οποία είχαν υποκλέψει τις προσωπικές στιγμές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακόψουν τις σπουδές τους πολλά από τα θύματα και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Πρόκειται για κορίτσια από επαρχία αλλά και από αστικά κέντρα που είχαν μόλις αποφοιτήσει από το λύκειο και πέρασαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.