Στοιχεία-σοκ για τη μητέρα που έριξε το παιδί της από το μπαλκόνι!

Στοιχεία-σοκ για τη μητέρα που έριξε το παιδί της από το μπαλκόνι!

Αποκαλυπτικά στοιχεία έχει το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ για την τραγωδία στο Νέο Κόσμο, με τη μητέρα που έριξε την κόρη της από το μπαλκόνι και αυτοκτόνησε.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση γέννησε πλήθος ερωτημάτων, καθώς δεν υπήρχαν ενδείξεις πως η γυναίκα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Επίσης η μητέρα δεν άφησε πίσω της κάποιο σημείωμα που να εξηγεί την απόφασή της.

Τα ευρήματα από την πρώτη έρευνα που έκανε η Αστυνομία δημοσιοποιεί η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» και αναφέρει πως η τραγωδία αποδίδεται στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 44χρονη, η κατάσταση της οποίας επιδεινώθηκε από μια εσφαλμένη εντύπωση που είχε για περιστατικό κακής μεταχείρισης ή κακοποίησης της τετράχρονης κόρης της (σσ. δεν επιβεβαιώθηκε σε καμία περίπτωση) σε παιδικό σταθμό που πήγαινε σε άλλη περιοχή της Αθήνας.  

Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις, η γυναίκα ερμήνευσε ως δείγμα μιας τέτοιου είδους κακής συμπεριφοράς σε βάρος της κόρης της μια ζωγραφιά που είχε κάνει το άτυχο κοριτσάκι.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η γυναίκα ζήτησε τη βοήθεια παιδοψυχολόγου που δεν έφθασε σε σαφή συμπεράσματα ότι υπήρχε σχετικό πρόβλημα.

Όπως προκύπτει και από μαρτυρίες συγγενών της οικογένειας, η μητέρα παρουσίαζε περαιτέρω επιδείνωση και μάλιστα απέφευγε να κινηθεί σε δημόσιους χώρους. Λίγες ημέρες αργότερα συνέβη η τραγωδία.