«Στα όρια του στατιστικού λάθους κινείται η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον News 24/7, 88,6 fm, σημειώνοντας επίσης τα ακόλουθα:

«Η διαφορά κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους, τρία πάνω-τρία κάτω, και ακόμη δεν έχουν τεθεί τα διλήμματα των εκλογών. Αναφέρομαι σε μετρήσεις που έχω υπόψη μου και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας».

Mίλησε για «προσυμφωνία Μητσοτάκη-Γεννηματά» σημειώνοντας:

«Υπάρχει μια μερίδα στο ΚΙΝΑΛ που δεν θέλει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Αλλά η κ. Γεννηματά έχει προσυμφωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη. Η κ. Καϊλή μου το είπε καθαρά σε μια πρόσφατη τηλεοπτική μας αντιπαράθεση ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται να συνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά δεν ισχύει το ίδιο με τη ΝΔ. Υπάρχει στρατηγική σύγκλιση των ηγεσιών ΝΔ-ΚΙΝΑΛ σε πείσμα των εξελίξεων στο ευρωπαϊκό επίπεδο όπου έχουμε στροφή της σοσιαλδημοκρατίας προς τα αριστερά».

Τέλος, ερωτηθείς για το θέμα Πετσίτη, σημείωσε:

«Δεν έχω δει κανένα στοιχείο που να συνδέει τις οικονομικές δοσοληψίες του κ. Πετσίτη με την κυβέρνηση. Ένας συμμαθητής του κ. Παππά έγινε πλούσιος, γίνεται δικαστική έρευνα, αλλά δεν υπάρχει πολιτικό θέμα. Πολιτικό θέμα θα προκύψει από τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis και είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί αντιπερισπασμό».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις