«Η απόφαση των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών αποτελεί για μένα μια μεγάλη δικαίωση και αποδεικνύει την αδικία που διεπράχθη σε βάρος μου, από όσους προσπάθησαν, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, να με εμπλέξουν στην υπόθεση ΝΟVARTIS» τόνισε ο Γιώργος Κουτρουμάνης πρώην υπουργός Εργασίας.

Πρόσθεσε ότι δεν είχε καμιά αμφιβολία ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και το έκανε.

«Ωστόσο» υπογράμμισε ο κ. Κουτρουμάνης, «δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή, συκοφαντία, σπίλωση και τελικά ανέντιμη πράξη για έναν πολιτικό, αλλά και οποιοδήποτε πολίτη που λειτούργησε με αποκλειστικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, να παρουσιάζεται στα μάτια μιας κοινωνίας που υποφέρει ως εμπλεκόμενος σε οικονομικό σκάνδαλο.

Κατά συνέπεια, δεν θα ξεχάσω και δεν θα συγχωρήσω ποτέ, τους απαράδεκτους κυβερνητικούς χειρισμούς, μέσα από τους οποίους στοχοποιήθηκα, εντελώς άδικα, εδώ και 15 μήνες».

Επίσης ο Γιώργος Κουτρουμάνης δηλώνει ευγνώμων και ευχαριστεί «όσους πίστεψαν, και ήταν πάρα πολλοί, στην εντιμότητά μου και την αψεγάδιαστη πορεία μου και στάθηκαν δίπλα σε μένα και την οικογένειά μου σε αυτή την περιπέτεια που βιώσαμε, η οποία έλαβε τέλος με την απόφαση των δικαστικών αρχών».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις