«Η Ένωση Κεντρώων θα εκλέξει δυο ευρωβουλευτές στις 26 Μαΐου», υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση την Τετάρτη το βράδυ στον Πειραιά. Ο κ. Λεβέντης ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν τα εκλογικά ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων προκειμένου, όπως είπε, να αγωνιστεί για τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο.

Αναφορικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι «η Ένωση Κεντρώων είναι υπέρ της διεκδίκησης», παρότι όπως είπε «δεν έγιναν οι απαιτούμενοι χειρισμοί στο θέμα και χάσαμε και χρόνο και το δίκιο μας».

Επανέλαβε ότι η Ένωση Κεντρώων θέτει ως όρο για μετεκλογική συνεργασία με τη νέα κυβέρνηση, την διενέργεια δημοψηφίσματος για να εκφραστεί ο ελληνικός λαός για την «προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών» ενώ για τα θέματα της οικονομίας, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι «πρέπει να δούμε με μεγάλη σοβαρότητα τα θέματα των δημοσίων δαπανών και των διορισμών στον δημόσιο τομέα και να μην τάζουν τα λεγόμενα κυβερνητικά κόμματα διορισμούς από το παράθυρο».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν υποψήφιοι ευρωβουλευτές, βουλευτές, στελέχη και φίλοι του κόμματος ενώ ο κ. Λεβέντης έκανε ειδική αναφορά στον κ. Γ. Ρωμανιά ο οποίος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις