Μαφία των φυλακών: Συνελήφθη και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος

Μαφία των φυλακών: Συνελήφθη και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος

Συνελήφθη σήμερα από την Αντιτρομοκρατική και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος με βάση ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» στον Κορυδαλλό.

Το Ένταλμα σύλληψης κατά του γνωστού δικηγόρου εκδόθηκε την Πέμπτη από τον ειδικό εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας Ευ. Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο γνωστός δικηγόρος βρισκόταν εκτός Αθηνών και εξέφρασε την πρόθεσή του να παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή στον ανακριτή.

«Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μένω άναυδος, αυτό έχω πω, τίποτα παραπάνω», πρόσθεσε ο Θεόδωρος Παναγόπουλος που κατηγορείται για τη μαφία των φυλακών.

«Δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση αυτή, ούτε με την υπόθεση της Energa ούτε με την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας από το 2014 έως τα μέσα του 2017, απολύτως καμία σχέση», τόνισε.

Ερωτηθείς για το εάν ζητήθηκαν χρήματα από τον Αριστείδη Φλώρο, απάντησε: «Ενώπιον μου ποτέ, άλλωστε εγώ δεν είχα ποτέ κάποια προσωπική επαφή ή επικοινωνία με τον αείμνηστο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο ούτε τηλεφωνική, ούτε προσωπική. Δεν είχα πάει ποτέ στο γραφείο του, δεν είχε έρθει ποτέ στο δικό μου, δεν είχαμε ανταλλάξει mail, δεν είχαμε ανταλλάξει sms, ποτέ το δηλώνω κατηγορηματικά. Μου φαίνεται αδιανόητο, ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα. Είμαι και εκτός Αθηνών, είχα δικαστήριο εκτός Αθηνών, θα φροντίσω να αναχωρήσω εκτάκτως για να επιστρέψω στην Αθήνα και να παρουσιαστώ να δω τι συμβαίνει», τόνισε και μεταξύ άλλων και είπε ότι έχει τη στήριξη του δικηγορικού κόσμου. «Επαφίεμαι πλέον στον Θεό, πουθενά αλλού».