Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. η τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εκκρεμεί ένταλμα εις βάρος της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tinamess.gr, η Αννίτα Πάνια αναζητείται από χθες από την αστυνομία μετά από μήνυση που εκκρεμεί εις βάρος της.

Μάλιστα, η εκπομπή της δεν βγήκε χθες στον αέρα, μολονότι οι συνεργάτες της βρίσκονταν κανονικά στο πόστο τους.

Σύμφωνα πάντα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, περιπολικό μετέβη την Κυριακή στο κανάλι Ε όπου εργάζεται η παρουσιάστρια, όμως είχε ήδη αποχωρήσει, με την αιτιολογία οικογενειακού προβλήματος και συγκεκριμένα αδιαθεσίας του πατέρα της.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το αυτόφωρο λήγει σήμερα Μεγάλη Δευτέρα το βράδυ.

Όσο για τον λόγο που η αστυνομία αναζητά τηνΑννίτα Πάνια;

Όπως διευκρίνισε το δικηγορικό γραφείοτουΝικόλαου Αγαπηνούσε επικοινωνία που είχε με τοmononews, τοένταλμα σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την παρουσιάστρια, έρχεται σε συνέχεια τηςμηνυτήριας αναφοράς από την εταιρείαCOSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Όπως διαβάζουμε, η μηνυτήρια αναφοράκοινοποιήθηκε από το δικηγορικό γραφείο προς το ΕΣΡ, το ΣΔΟΕ και στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, την Κυριακή.

Όπως αναφέρεται, παρότι υπήρχε συμφωνία να προβάλλεται συγκεκριμένο προϊόν(ιατρική κάρτα) παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην εκπομπή τηςΑννίτας Πάνια(μεταξύ άλλων), αιφνιδιαστικά το κανάλι και η ηγεσία του δημιούργησεένα δικό του αντίστοιχο ιατρικό προϊόν (πακέτο ιατρικών υπηρεσιών), το οποίο άρχισε να διαθέτει και παράλληλα με ένα mail ενημέρωσε την μηνύτρια εταιρία ότι σταματάει να προβάλλει τις πληρωμένες διαφημίσειςγια τις οποίες υπήρχε σύμβαση μέχρι το καλοκαίρι.Αναλυτικά ημηνυτήρια αναφορά:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

Της εταιρίας με την επωνυμία«COSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ερμού, αρ. 8, όπως νόμιμα εκπροσωπείται

Κατά

1.- Της εταιρίας με την επωνυμία «WHITE PRODUCTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στα Μελίσσια Αττικής, οδός Παπάγου, αρ. 2 και Λ. Δημοκρατίας, αρ. 1 Α , όπως νόμιμα εκπροσωπείται με ΑΦΜ: … , Δ.Ο.Υ Αμαρουσίου

2.- Της εταιρίας με την επωνυμία «ΣΤΑΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΕ», που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, οδός Γουμενίτσης αρ. 24 με ΑΦΜ …, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Δημήτριο Μπόκολα του Σπυρίδωνα ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο και πραγματικών συμφερόντων του ουσιαστικού ιδιοκτήτη Φιλίππου Βρυώνη, ο οποίος ‘άλλωστε μετέχει και επισήμως στην μετοχική σύνθεση της ως άνω εταιρίας

3.- Της εταιρίας με την επωνυμία «ΑΛΦΑ PRODUCTION ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝ ΕΠΕ» , η οποία εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πέτρου Ράλλη, αρ. 10, με ΑΦΜ …, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από την Ευθυμία Κλουβιδάκη – παρένθετο πρόσωπο/αχυράνθρωπο συμφερόντων Φιλίππου Βρυώνη

4.- Φιλίππου Βρυώνη του Αναστασίου, ατομικά και ως ουσιαστικού ιδιοκτήτη του Τ/Σ με τον δ.τ EPSILON TV , κατοίκου Αθηνών, οδός … με ΑΦΜ … Δ.Ο.Υ ΙΖ’ Αθηνών

5.- ΤηςΑναστασίας Πάνια του Ανδρέα, κατοίκου Παλλήνης Αττικής οδός… με ΑΦΜ : … , Δ.Ο.Υ Παλλήνης

Κοινοποιουμένη και προς :

1.- Τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
2.- Τον Οικονομικό Εισαγγελέα
3. – Την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων
4.- Την Ανεξάρτητη Αρχή του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης

5.- Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος
6.- Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
7.- Τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών εργαστηρίου αισθητικής προσώπου και σώματος με έδρα στην Αθήνα, επί της οδού Ερμού αρ. 8. Οι δραστηριότητές μας είναι απόλυτα νόμιμες καθώς συνεργαζόμαστε με νόμιμα κέντρα αισθητικής και δερματολογικό ιατρείο για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών τα οποία έχουν τύχει των νομίμων αδειών και εγκρίσεων. Στα πλαίσια της δραστηριότητάς μας αυτής δώσαμε εντολή στην α΄ των καθ’ ων εταιρία, η οποία είναι αποκλειστικός φορέας των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής, η οποία προβάλλεται στον ΤΣ EPSILON με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ και ΜΕΝΙΟΣ LIVE, να προβεί σε δύο παρουσιάσεις των προϊόντων και υπηρεσιών μας το Σάββατο 20-4-2019 και την Κυριακή 21-4-2019 στον ΤΣ με το διακριτικό ΝΕΟ EPSILON στην παραπάνω εκπομπή έναντι ποσού 6000 ευρώ μετά του ΦΠΑ , το οποίο και εξοφλήσαμε ολοσχερώς.

Ενώ εμείς έχουμε τηρήσει στο έπακρον σε όλο το διάστημα της συνεργασίας μας τις συμβατικές μας υποχρεώσεις και έχουμε καταβάλει σημαντικότατα χρηματικά ποσά, αιφνιδίως δεχθήκαμε το Σάββατο 20-4-2019, στις 22.02 μμ, δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγγραφο από την γ’ των καθ’ ων πραγματικών συμφερόντων του δ’ των καθ’ ων στην οποία με την ψευδή αιτιολογία της δήθεν έκφρασης από μέρους μας δυσμενών και συκοφαντικών σχολίων σε βάρος άλλου εντολέα της ως άνω εταιρίας, αποφάσισε μονομερώς τη διακοπή της μετάδοσης των υπηρεσιών μας και μάλιστα και για τις ημερομηνίες για τις οποίες έχουμε ήδη καταβάλει το σχετικό τίμημα.

Αμέσως απαντήσαμε με σχετική επιστολή γνωστοποιώντας ότι η εν λόγω ενέργεια είναι αυθαίρετη, παράνομη, αντισυμβατική, καταχρηστική και αξιόποινη και δεν γίνεται αποδεκτή από την εταιρία μας, η οποία θα προσφύγει στις νόμιμες διαδικασίες αστικής και ποινικής φύσεως.

Παρά ταύτα εσείς εμμείνατε στην παραπάνω αντισυμβατική, παράνομη και αξιόποινη συμπεριφορά σας, η οποία ωθείται από αθέμιτες ανταγωνιστικές ενέργειες του εντολέα σας Νίκου Ηλία φορέα της εταιρίας ΑΛΙΣ ΝΤΙ ΕΜ, o οποίος προσφάτως ξεκίνησε την παρουσίαση στις εκπομπές του ιδίου σταθμού της Αννίτας Πάνια ανταγωνιστικού προϊόντος, που το χαρακτηρίζει κάρτα υγείας, προϊόντος ευθέως ανταγωνιστικού προς το δικό μας που τιτλοφορείται ως κάρτα ομορφιάς.

Η ενέργεια αυτή είναι αθέμιτη και ανταγωνιστική όχι απλά γιατί πρόκειται για το ίδιο προϊόν με προσπάθεια διαφοροποίησης προσχηματικά του τίτλου, αλλά για τι επιπλέον το συγκεκριμένο προϊόν είναι αμφιβόλου ποιότητας και νομιμότητας, αφού παρέχεται από φορείς μη νόμιμα αδειοδοτημένους και παράλληλα συμπλέκει με απαγορευμένο και αθέμιτο τρόπο υπηρεσίες αμιγώς ιατρικής φύσεως με τεχνολογικές υπηρεσίες.

Το αποτέλεσμα μάλιστα είναι το συγκεκριμένο προϊόν να φέρεται αθεμίτως ότι προσφέρεται δήθεν και σε πλέον ανταγωνιστική τιμή σε σύγκριση με τη δική μας νόμιμη κάρτα ομορφιάς. Είναι σαφές κατά συνέπεια ότι επιχειρήσατε ενεργούντες από κοινού να μας χρησιμοποιήσετε προκειμένου να συγκεντρώσουμε το πελατολόγιο καθιστώντας γνωστό το συγκεκριμένο προϊόν στο ευρύτερο κοινό και όταν ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε στη διάρκεια της συνεργασίας μας αποφασίσατε από κοινού να μας «πετάξετε στο δρόμο» μαζί με τις περίπου 30 οικογένειες εργαζομένων και συνεργαζόμενων που χρησιμοποιούνται και αμείβονται από την εταιρία μας .

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 146/1914 περί αθεμίτου ανταγωνισμού η συμπεριφορά σας είναι αθέμιτη καθώς αποτελεί παράβαση διατάξεων νόμου και στοχεύει ευθέως στην απόκτηση ανταγωνιστικού προβαδίσματος αθεμίτως έναντι της εταιρίας μας.

Παράλληλα η συμπεριφορά σας πληροί την αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση του ποινικού αδικήματος της υπεξαίρεσης αφού λάβατε χρήματα για συγκεκριμένο σκοπό τν οποίο δεν εκπληρώσατε χωρίς να μας αποδώσετε το προκαταβληθέν χρηματικό ποσό.

Περαιτέρω η συμπεριφορά σας πληρεί τα στοιχεία αδικοπραξίας με βάση τις διατάξεις των άρ. 914 και 919 ΑΚ καθώς και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης για την επίτευξη των εγκληματικών πράξεων στις οποίες αναφερόμαστε δεδομένου ότι για την επίτευξη των εγκληματικών σας στόχων χρειάστηκε η σύμπραξη όλων των προσώπων κατά των οποίων στρεφόμαστε.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΑΣΚΟΥΜΕ την παρούσα, η οποία υπέχει θέση μηνυτήριας αναφοράς, δηλώνουμε δε παράσταση πολιτικής αγωγής για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης ύψους 3.000.000 ευρώ. Επιφυλασσόμαστε για κάθε περαιτέρω θετική ζημία μας καθώς και για τα
διαφυγόντα κέρδη μας.

Σας επισημαίνουμε ότι οι ενέργειές σας εκτός από αντισυμβατικές και αξιόποινες στοιχειοθετούν περαιτέρω και το αδίκημα της κακουργηματικής φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα λόγω της τριγωνικής σχέσης που έχετε σκοπίμως δημιουργήσει με παρένθετα νομικά πρόσωπα και ανύπαρκτους νομικώς και ουσιαστικώς εκπροσώπους αυτών.

Πληρεξούσιο δικηγόρο και αντίκλητό μας διορίζουμε τον δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Αγαπηνό. Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες προς αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει.

Αθήνα, 21-4-2019
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις