Άμεση ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην προαναγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον του Παύλου Πολάκη. «Όποτε καταθέσει η ΝΔ πρόταση μομφής σε υπουργό θα την μετατρέψω σε πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης για όλη την κυβέρνηση» τόνισε ο πρωθυπουργός καταγγέλλοντας τον «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό» της ΝΔ.

«Δεν θα σας επιτρέψουμε να εκτρέψετε την συζήτηση εκεί που θέλετε. Και θα συζητήσουμε για τα ουσιαστικά» διεμήνυσε ο Αλ. Τσίπρας.


Διαβάστε: Κυμπουρόπουλος: O ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται στην προάσπιση των δικαιωμάτων


«Είναι προφανές ότι επιχειρεί να αποφύγει την συζήτηση για τα κρίσιμα και τα μεγάλα και να βάλει στην κουβέντα αν το ύφος του Πολάκη είναι καλό – καθώς κατάγεται από τα Χανιά γνωρίζει ότι είναι αψύ» επεσήμανε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «δεν θα σας κάνουμε την χάρη. Ενημερώστε τον αρχηγό σας ότι οποτεδήποτε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας θα μετατρέψω την πρόταση σε πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνηση. Θα συζητήσουμε για τα ουσιαστικά, δεν θα εκτρέψετε τη συζήτηση».

«Θα έρθει εδώ να μας πει γιατί θέλει να κόψει το δώρο Χριστουγέννων, γιατί θέλει το ασφαλιστικό Πινοσέτ, γιατί θέλει να κόψει το επίδομα ανεργίας, γιατί θέλει να κουκουλώσει τα σκάνδαλα» είπε ο Αλ. Τσίπρας και κατέληξε ότι «γι’ αυτά θα δώσετε λογαριασμό» και «αυτό το πικρό ποτήρι θα το πιείτε μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις