Ραντεβού με τη μοίρα είχε την Κυριακή του Πάσχα, ο Κώστας Θεοδωρακάκης, πηγαίνοντας να καλύψει τον παραδοσιακό σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα. Ο άτυχος 53χρονος αφήνει πίσω του δύο παιδιά και μια τοπική κοινωνία σοκαρισμένη, καθώς ήταν γνωστός και δημοφιλής.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός αμφιλεγόμενου εθίμου και το τραγικό είναι ότι κατέγραψε τον θάνατό του, καθώς τραβούσε βίντεο την ώρα που μια σαΐτα καρφώθηκε στο κεφάλι του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Παρότι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του.


Δείτε τα σχετικά βίντεο:Στο μεταξύ, την Δευτέρα του Πάσχα (29.04.2019), η ιστοσελίδα best-tv.gr έδωσε στη δημοσιότητα ένα δεύτερο βίντεο το οποίο δείχνει τη στιγμή που η σαϊτα φεύγει προς το πλήθος.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Επτά συλλήψεις σαϊτολόγων στην Καλαμάτα για τον θάνατο του εικονολήπτη

Στη σύλληψη επτά ατόμων για το θανάσιμο τραυματισμό του εικονολήπτη, Κώστα Θεοδωρακάκη προχώρησε τη Δευτέρα του Πάσχα η αστυνομία της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tharrosnews.gr στα χέρια των αρχών βρίσκονται έξι σαϊτολόγοι ηλικίας από 22 έως 62 χρονών, καθώς και ένας δημοτικός σύμβουλος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούνστον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις