Απόπερίστροφο των 38 χιλιοστών, πιθανόν «Μάγκνουμ 357», προέρχεται η βολίδα που αφαιρέθηκε ύστερα απόχειρουργική επέμβαση απότο δεξιό κρόταφο του 8χρονου κοριτσιού που δέχτηκε το βλήμα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα του Πάσχα.

Αυτό προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα που έγινε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Περιμένω να περάσει η ώρα για να δω πάλι το παιδί μου. Τα άλλα παιδιά μου τα προσέχουν οι παππούδες και ο θείος. Παρακαλώ το Θεό να γίνει το παιδί μου καλά», δήλωσε στο OPEN TV η μητέρα της 8χρονης, η οποία δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε: Θήβα: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για την 8χρονη

Εν τω μεταξύ το κοριτσάκι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Απότο πρωί της Τρίτης (30.04.2019), στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που διεξάγει έρευνα για την συλλογή στοιχείων, που θα οδηγήσουν στο σημείο απότο οποίο ερρίφθη ο πυροβολισμός, και στην σύλληψη του υπαίτιου.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς, που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, στρέφονται σε διπλανό χωριό και συγκεκριμένες παρέες, που γλεντούσαν για το Πάσχα, πυροβολώντας στον αέρα. Γι' αυτό εξετάζεται ποιοιέχουν νόμιμα τέτοιο όπλο και μπορεί να βρίσκονταν στην περιοχή.

Παράλληλα, έρευνες σε σπίτια και στην Αθήνα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (30.04.2019) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς στο πλαίσιο της αναζήτησης του όπλου από το οποίο βλήθηκε η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα του Πάσχα.

Οι έρευνες έγιναν σε σπίτια ανθρώπων που είχαν πάει για το Πάσχα στην περιοχή, ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλοι που έχουν δηλωμένα όπλα, ή ενδέχεται να κατείχαν και να πυροβολούσαν στον αέρα την ώρα του πασχαλιάτικου γλεντιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά τραυμάτισε το κορίτσι.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα, με τη συνδρομή και του κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που βρίσκεται στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις