Ο άνδρας που φέρεται να τραυμάτισε το οκτάχρονο κοριτσάκι με σφαίρα από το όπλο του στις Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα το Πάσχα, επιχείρησε να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Λιβαδειάς, λέγοντας πως πολλοί πυροβολούσαν λόγω της ημέρας και πετούσαν και βεγγαλικά. Υποστήριξε, δε, πως φοβήθηκε και γι' αυτό δεν πήγε στην Αστυνομία.

«…Πολλοί πυροβολούσαν λόγω της ημέρας και πετούσαν και βεγγαλικά. Δεν ήξερα αν το κοριτσάκι τραυματίστηκε από τη δική μου μπαλωθιά, μετά φοβήθηκα και δεν πήγα στην αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο άνδρας, που σήμερα, Τετάρτη,θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, είναι και ο ίδιος πατέρας και υποστήριξε πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να λάβει χώρα το τραγικό αυτό περιστατικό.

Την ίδια ώρα, είπε στους αστυνομικούς πως όταν έμαθε για τον τραυματισμό της μικρής Αλεξίας έδωσε το όπλο του σε συγγενείς για να το μεταφέρουν στην Αθήνα, όπου είναι και η πρώτη κατοικία του.

Ο 55χρονος, ιδιοκτήτης βενζινάδικου στην Αθήνα, διασκέδαζε με τους συγγενείς του σε ένα από τα τρία σπίτια που από την πρώτη στιγμή είχαν βάλει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών τους οι Αρχές.

Άλλωστε, πάνω από 20 μαρτυρικές καταθέσεις που είχαν λάβει οι αστυνομικοί της Λιβαδειάς είχαν καταδείξει τα σπίτια που την επίμαχη ώρα του τραυματισμού είχαν στις αυλές τους συγκεντρωμένα άτομα που πετούσαν βεγγαλικά και πυροβολούσαν στον αέρα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις