«Μου ρίχνουν λάσπη γιατί είμαι celebrity» είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Ψινάκης μιλώντας στο One channel και κληθείς να σχολιάσει το έργο του ως δήμαρχος είπε ότι «δεν έχω αποτύχει».

«Ήρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια» είπε ακόμα για την τραγωδία και πρόσθεσε: «Δε μπορείς να βγεις όταν έχεις χιλιάδες ανθρώπους με το μαγιό, χιλιάδες σπίτια καμένα».

Κληθείς να σχολιάσει το ηχητικό ντοκουμέντο, όπου ακούγεται να ζητάει να σώσουν το σπίτι του τη στιγμή που η πυρκαγιά μαινόταν, είπε ότι το συγκεκριμένο τηλεφώνημα έγινε πριν εξαπλωθεί η φωτιά.

«Στο Δήμο ό,τι ήταν να κάνω το έκανα» τόνισε. Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί προτάσεις να κατέβει ξανά υποψήφιος τόσο στο Δήμο Μαραθώνα, όσο και στο Δήμο Αθηναίων, καθώς και στην Περιφέρεια. Ακόμα αποκάλυψε τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος για την ευρωβουλή με το κόμμα «Πολίτες».

Οι «Πολίτες», όπως δήλωσε, είναι μια πρωτοβουλία που προέκυψε από ανάγκη. «Η ανάγκη που προέκυψε είναι ότι τα 10 εκατομμύρια που ψηφίζουν στην Ελλάδα και στις πόλεις της Ευρώπης, οι Έλληνες που ζούνε έξω, τα τέσσερα εκατομμύρια δεν πάνε να ψηφίσουν καν» δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις