«Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει επιδοθεί σε ένα κρεσέντο άκρατου νεοφιλελευθερισμού» τονίζει ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης απαντώντας σε ερώτηση για τη θέση που διατύπωσε ο κ. Μητσοτάκης, αναφορικά με την καθιέρωση της επταήμερης εργασίας.

«Με τον τρόπο αυτό», συνέχισε ο κ. Κουβέλης, «καταθέτει τα διαπιστευτήριά του σε τμήματα της οικονομικής ολιγαρχίας που επιδιώκουν την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα και την κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Τα μνημόνια μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν, τμήματα ωστόσο της οικονομικής ελίτ μαζί με το πολιτικό τους προσωπικό, καταδεικνύουν ότι στον αδυσώπητο πόλεμο κατά του κόσμου της εργασίας, διαθέτουν και άλλα όπλα στη φαρέτρα τους».

Και θέτοντας το δίλημμα των εκλογών της 26ης Μαΐου, επισημαίνει ότι «οι αριστεροί, προοδευτικοί και δημοκράτες πολίτες, ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφωνίες ή προσεγγίσεις που μπορεί να έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, έχουν να απαντήσουν σε ένα μόνο δίλημμα: Επιστροφή στην κοινωνική βαρβαρότητα ή επιστροφή της ζωής που κλάπηκε»;

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις