Κατά μερίδας συνδικαλιστών αστυνομικών που αρνούνται… πεισματικά να κάνουν τη δουλειά τους καταφέρθηκε η Όλγα Γεροβασίλη από το βήμα της Βουλής.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη «κάποιοι συνδικαλιστές έχουν να δουλέψουν 20 χρόνια και λένε ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους».

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να συμπληρώσει ότι υπάρχουν και οι αστυνομικοί που δεν παίρνουν καν την άδειά τους και πάνε για δουλειά.

Η κ Γεροβασίλη ανέφερε επίσης ότι «δεν υπάρχει άβατο ούτε στην πλατεία των Εξαρχείων», απαντώντας στον Ανδρέα Λοβέρδο που παρουσίασε επώνυμη καταγγελία.

Σύμφωνα με αυτή, μια γυναίκα τηλεφώνησε στην τροχαία για συμβάν και πήρε απάντηση από τον αξιωματικό υπηρεσίας ότι έχει εντολή να μην μπαίνει στα Εξάρχεια.

«Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος ότι δεν αφήνουμε την ΕΛ.ΑΣ και την Τροχαία να κάνουν την δουλειά τους και ευχαριστώ που μου δίνετε την δυνατότητα να απαντήσω και να διαψεύσω. Η πολιτική ηγεσία, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είναι σε απόλυτη συνεργασία για την υποβοήθηση στην επιχειρησιακή λειτουργία της αστυνομίας».

Απέδωσε ωστόσο τη διαστρέβλωση της αλήθειας σε μερίδα αστυνομικών που ίσως θέλουν να κρύψουν τη δική τους ανεπάρκεια.

«Αυτό είναι σοβαρό. Κι αυτοί που το εκστομίζουν πρέπει να σκεφτούν πως πρώτα πλήττονται οι ίδιοι προσπαθώντας να πλήξουν την ΕΛΑΣ».

Κλείνοντας, πάντως, δεσμεύτηκε ότι θα διενεργηθεί ΕΔΕ για την καταγγελία του κ. Λοβέρδου.

https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2020/04/pixel1x1.png

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις