Διαψεύδει το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών «εμπνευστές, συντάκτες και διακινητές ψευδών ειδήσεων και κατασκευασμένων σεναρίων που αφορούν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα το ΚΙΔΗΣΟ τονίζει: «Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε για ακόμη μία φορά την αφορμή να επαναλάβουμε το αυριανό και μεθαυριανό πρόγραμμα του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της Φώφης Γεννηματά, παρά το ό,τι το γνωρίζετε, και ακριβώς για αυτόν τον λόγο επιδιώκετε να το "γκριζάρετε".

Αύριο και μεθαύριο, λοιπόν, η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθούν την Αχαΐα, όπου θα έχουν επαφές με φορείς και πολίτες στην Πάτρα και το Αίγιο, και, μάλιστα, αύριο, Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 8:00 μμ, στην Πάτρα, στο ΕΑΠ, θα μιλήσουν σε Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση».

Επιπλέον, το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών υπογραμμίζει: «Ό,τι και να κάνετε, πλέον, η Παράταξη δεν έχει "δούναι" ούτε προς τη δεξιά, ούτε προς τη δήθεν αριστερά, τους δύο πόλους της συντήρησης. Μόνο "λαβείν". Με τις υγείες σας…»