Δύο νεκροί κι ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα, βυτιοφόρο το οποίο μετέφερε καύσιμα συγκρούστηκε με φορτηγό στη λεωφόρο Κορωπίου-Μαρκοπούλου με αποτέλεσμα να υπάρξει διαρροή των καυσίμων αλλά και να εγκλωβιστούν στα οχήματα τρία άτομα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 20 πυροσβέστες με τρία οχήματα και κατάφεραν να απεγκλωβίσουνζωντανό τον οδηγό του βυτιοφόρου.Δυστυχώς, οδηγός και συνοδηγός του φορτηγού δεν τα κατάφεραν και ανασύρθηκαν νεκροί.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου, ο οποίος σύμφωνα με την Τροχαία είναι σοβαρά τραυματισμένος, διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Στον τόπο του δυστυχήματος παραμένουν τα συνεργεία της Πυροσβεστικής, καθώς και ειδικά οχήματα της εταιρείας που ανήκε το βυτιοφόρο, προκειμένου να γίνει μετάγγιση της βενζίνης που μετέφερε, καθώς από την σύγκρουση προκλήθηκε διαρροή και υπήρξε κίνδυνος έκρηξης. Για το λόγο αυτό εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένη η περιοχή.

Τα αίτια της σύγκρουσης ερευνώνται από την Τροχαία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις