Μετωπική επίθεση στον Γ. Πατούλη, με αφορμή το debate με τη Ρένα Δούρου στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, κάνει με ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Γιάννης Μοίρας.

Συγκεκριμένα ο κ Μοίρας σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ο κ. Πατούλης πέταξε επιτέλους τη μάσκα κι αποκαλύφθηκε. Είναι ο εντολέας και ταυτοχρόνως ο εκτελεστής σε όλη τη χυδαία υπόθεση-επίθεση πολιτικού πλιάτσικου και τυμβωρυχίας πάνω στη μνήμη και στα μνήματα των νεκρών της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι».

Ο κ. Μοίρας αποδίδει στον κ. Πατούλη την πλήρη ευθύνη για την αποστολή «μαζικών SMS σε κατοίκους της Ανατ. Αττικής. Την πατρότητα "του μισθωμένου troll" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναρτά (-)ιστικές ύβρεις και υπονοούμενα. Την καθοδήγηση για τη λειτουργία των ανώνυμων συνεργατών του ως μαφία και υπόκοσμο της μαύρης προπαγάνδας».

Για τους συνεργάτες αυτούς, ο κ. Μοίρας τονίζει ότι «δεν θέλει κανείς να τους φανταστεί», όταν έχει υποψηφίους, που εναγκαλίζονται με τη Χρυσή Αυγή και τον Μιχαλολιάκο, ή σέρνουν στην πλάτη πρωτόδικες καταδίκες για απάτες, ή κάνουν προκλητικές καμπάνιες-υπερπαραγωγές αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, με μαύρο χρήμα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, τονίζει ο εκπρόσωπος της «Δύναμης Ζωής», πέραν της ανηθικότητας που εκφράζει, «αποτελεί απειλή για τα εκατομμύρια των συμπολιτών μας στην Αττική, καθώς αποδεδειγμένα (όπως φάνηκε και χθες): Δεν έχει πρόγραμμα και προτάσεις, δεν γνωρίζει τον Β' βαθμό Αυτοδιοίκησης, δεν έχει καν ιδέα ή εικόνα για τους νόμους, τις σχέσεις μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης, κάνοντας κουβάρι τις αρμοδιότητες της κυβέρνησης και του κεντρικού κράτους, της Περιφέρειας και του Δήμου.

Δεν δίνει απαντήσεις σε καυτά ζητήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επί της δημαρχίας του: από την οικονομική διαχείριση του Δήμου, μέχρι τα μπάζα και τα απαγορευμένα απόβλητα που έστελνε κρυφά στη χωματερή της Φυλής. Δεν διστάζει να ενσωματώσει στις ύβρεις και τις ασυναρτησίες του ακόμη και επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!».

«Στις 26 Μαΐου», κλείνει την ανακοίνωσή του ο κ. Μοίρας, «οι πολίτες επιλέγουν ποιον θέλουν περιφερειάρχη: Τη Ρένα Δούρου, την περιφερειάρχη των έργων και της ανάπτυξης, μαζί με τη δυναμική ομάδα της Δύναμης Ζωής; Ή τον κ. Πατούλη και ό,τι αυτός εκφράζει; Την πρόοδο ή την οπισθοδρόμηση. Τόσο απλό είναι το δίλημμα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις