Στην πυρκαγιά στο Μάτι αναφέρεται η Ρένα Δούρου σε βίντεο που ανήρτησε και καλεί τον Γιώργο Πατούλη σε ντιμπέιτ, ενώ δεσμεύεται να απαντήσει στις «πιο σκληρές ερωτήσεις» των πολιτών.

Με τίτλο «Ο Αγώνας για την Αλήθεια Ξεκινάει», η Ρένα Δούρου αναφέρεται στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, λέγοντας ότι έμεινε σιωπηλή σε όσες κατηγορίες άκουσε και τώρα καλεί τους πολίτες να της θέσουν τις «πιο σκληρές ερωτήσεις».

«Δεν σταματάω να αγωνίζομαι. Διαλέγω να παλέψω: να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις. Μεγάλωσα μαθαίνοντας να μην ζητάω τίποτα και ποτέ, αλλά τώρα θέλω να ζητήσω κάτι: Εάν είστε θυμωμένοι, ελάτε να μου μιλήσετε για το θυμό σας. Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε σχετικό με την τραγωδία», αναφέρει η κ. Δούρου στο βίντεο.

Στο ίδιο βίντεο, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής καταγγέλλει ότι πριν από περίπου έναν μήνα κάτοικοι από το Μάτι έλαβαν ένα τραγούδι σε «ένα αισχρό μήνυμα, που υποτίθεται ότι στάλθηκε από το προσωπικό μου τηλέφωνο».

Η ίδια κατηγορεί τους αντιπάλους της για «πολιτική εκμετάλλευση του πόνου» και δηλώνει πως θα εξασφαλίσει την προετοιμασία για φωτιές με επικοινωνία, αποτελεσματικούς μηχανισμούς προειδοποίησης, ενημέρωση των πολιτών από τα ΜΜΕ και ειδικές εφαρμογές για κινητά.

Ταυτόχρονα, η κ. Δούρου καλεί τον επίσης υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη σε ντιμπέιτ μπροστά στους πολίτες, σημειώνοντας ότι «αξίζουμε απαντήσεις».

Η επικοινωνία με τους πολίτες θα γίνει στις 21 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα.


Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις