Λίγο μετά τις 10.15 το πρωί έφτασε στο πρώτο δημοτικό σχολείο της Κυψέλης, όπου ψηφίζει, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Προσερχόμενος ο κ. πρωθυπουργός είπε: «Τώρα μόνο ψηφίζουμε», χωρίς να κάνει περισσότερες δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι κανείς εκ των μελών της εφορευτικής επιτροπής, οκτώ στον αριθμό, δεν είχε πάει στην ώρα του στο σχολικό συγκρότημα της Κυψέλης!

Ωστόσο, μέχρι να πάει βέβαια ο πρωθυπουργός, το πρόβλημα ξεπεράστηκε και ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από την Κυψέλη.

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα είναι μέρα δημοκρατίας οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους τις περιφέρειες τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην ευρωβουλή. Είναι όμως και μέρα ευθύνης. Είναι η μέρα ευθύνης των πολλών είναι μέρα ευθύνης του καθενός και τις καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού.

Είναι ώρα και μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας να εγκρίνει και να προστατέψει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνική πλειοψηφίας. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα ανοικτή σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει είτε εντός είτε εκτός της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και κατέληξε: «Είναι λοιπόν η ώρα της ευθύνης για το σήμερα και το αύριο του τόπου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις