Στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει στην Κηφισιά, έφτασε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χαιρέτισε τον κόσμο που βρισκόταν στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς, στην οδό Λεβίδου 42, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί και με μικρούς που τον προσέγγισαν.

"Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας" δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά.

"Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους που υποστηρίζουν αυτή την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών" πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ.Μητσοτάκης μπήκε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι νέος ψηφοφόρος. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περίμενε υπομονετικά να ψηφίσει πρώτος ο πατέρας του. Ο κ,.Μητσοτάκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν και μέσα στο εκλογικό τμήμα. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν χαμογελαστός και χαλαρός, ενώ έξω από το εκλογικό τμήμα τον περίμενε χαμογελαστή και ευδιάθετη η σύζυγό του Μαρέβα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις