Σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στα γραφεία του κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου υπό τον πρωθυπουργό, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί σε εκλογικό κέντρο στην Κυψέλη.

Αναμενόταν να γίνει εκτίμηση των εκλογικών εξελίξεων και να συζητηθούν τα σενάρια για την "επόμενη ημέρα".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, μετά την σύσκεψη, ο πρωθυπουργός μετέβη στο σπίτι του και θα επιστρέψει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να παρακολουθήσει με τους συνεργάτες του τη μετάδοση των επίσημων αποτελεσμάτων.

Ρεπορτάζ του One TV

Ψήφισε στην Κυψέλη ο πρωθυπουργός

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα είναι μέρα δημοκρατίας οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους τις περιφέρειες τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην ευρωβουλή. Είναι όμως και μέρα ευθύνης. Είναι η μέρα ευθύνης των πολλών είναι μέρα ευθύνης του καθενός και τις καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού.

Είναι ώρα και μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας να εγκρίνει και να προστατέψει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνική πλειοψηφίας. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα ανοικτή σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει είτε εντός είτε εκτός της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και κατέληξε: «Είναι λοιπόν η ώρα της ευθύνης για το σήμερα και το αύριο του τόπου».

Διαβάστε αναλυτικά

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις