Η φράση "δεν βρήκε ούτε την ψήφο του" επαληθεύτηκε σε ένα από ταευτράπελα των εκλογών που συνέβη στην Λευκάδα, όπου μετά και την καταμέτρηση των σταυρών ο Χρήστος Τριλίβας, Αντιδήμαρχος Καστού και υποψήφιος με την Δημοτική Παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» με επικεφαλής των απερχόμενο Δήμαρχο Κώστα Δρακονταειδή, δεν βρήκε στην κάλπη ούτε μία ψήφο!

Και πως να την βρει αφού σύμφωνα με δήλωσή του, παρότι ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όλοι για την Λευκάδα» προφανώς στη πορεία άλλαξε γνώμη και ψήφισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση- Αλλάζουμε Πορεία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο.

Όπως προκύπτει μάλιστα από τα αποτελέσματα, ως υποψήφιος, έλαβε μηδέν ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν στήριξε ούτε ψήφισε τον συνδυασμό του.

Η αντίδραση του απερχόμενου Δημάρχου Λευκάδας ήταν άμεση αφού διέγραψε τον κ. Χρήστο Τριλίβα από τη Δημοτική Παράταξη «Όλοι για τη Λευκάδα» και τον ανακάλεσε από Αντιδήμαρχο Καστού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως με μικρή διαφορά μόλις 18 ψήφωναπό τον δεύτερο συνδυασμό «Σύγχρονη Λευκάδα», ο συνδυασμός «Όλοι για την Λευκάδα» έμεινε εκτός δεύτερου γύρου.


Η αντίδραση του αντιδημάρχου

Από την πλευρά του, ο κ. Τριλίβας σεδελτίο τύπου που εξέδωσε, σημειώνει ότι αμφισβητώ την απόφαση του Δημάρχου για παραπομπή τουαπό την θέση του Αντιδημάρχου, επισημαίνοντας ότι βάσειτου νόμου ( 4071/12) «δεν παρέβηκα κανένα από τα καθήκοντά μού ώς Αντιδήμαρχος Καστού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για τα όσα ψευδή συκοφαντικά και υποκεινούμενα από άτομο για το οποίο είχα προειδοποιήσει το Δήμαρχο κ. Κώστα Δρακονταειδή για το κακό που κάνει στην παράταξη μας και συγκεκριμένα ο γραμματέας της δημοτικής κοινότητας Καστού Γεώργιος Τριλίβας ο οποίος με το μπαράζ προσωπικών επιθέσεων, ψευδών και ανυπόστατων αναρτήσεων κατά μου, έχει δημιουργηθεί θόρυβος στην κοινωνία της Λευκάδας, εχω να δηλώσω τα εξής:

1) Εξέφρασα το δημοκρατικόμουδικαίωμα της ψήφου, όπως ο νόμος ορίζει.

2) Δεν είμαι κομματάρχηςνα καθοδηγώ ψήφους η να εκβιάζω είτε της οικογένειάςμού είτε των συγχωριανών μου.

3) Αμφισβητώ την απόφασητουΔημάρχου για παραπομπή μου από την θέση του Αντιδημάρχου,γιατί βάση του νόμου ( 4071/12) δεν παρέβηκα κανένα από τα καθήκοντά μού ώςΑντιδήμαρχος Καστού.

4) Καλώ όλους τουςσυγχωριανούςμου σε δημόσια ανοικτή συζήτηση για το θέμα και αν έστω ένας έχει παράπονό για την θητεία μου ή την συμπεριφορά μου να έρθει να το πει χωρίς φόβο.

5) Επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα,αγωγή και λοιπά,κατά όποιου με διαβάλλει προσωπικά και συνεχίζει να δημοσιεύει, τα καθοδηγούμενα από τον κύριο Γιώργο Τριλίβα ψεύδη.

Τέλος εν όψει του Β γύρου των εκλογών στο Δήμο Λευκάδας,εκτιμώντας εξίσου και τους 2 υποψηφίους κ.θ.Σολδάτο και Χ.Καλό ζητώ να μην χρησιμοποιηθεί η ενδοπαραταξιακή αυτή κακοήθεια στο μεταξύ τους αγώνα για την Δημαρχία.

Πηγές: mypreveza.gr,lefkadatoday.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις