Μετά τα "καλαμαράκια των 600 ευρώ" σε εστιατόριο της Μυκόνου, έρχονται τα "χρυσά αναψυκτικά" σε εστιατόριο στη Ρόδο…

Βρετανίδα τουρίστρια κλήθηκε να πληρώσει έναν υπέρογκο λογαριασμό για οκτώ αναψυκτικά.

Η ίδια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook τη δυσάρεστη εμπειρία της, αποκαλύπτοντας πως ο τελικός λογαριασμός που ήρθε στο τραπέζι της ήταν… 82 ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δίνει τη δική του εξήγηση, σε επιστολή του, για την ιστορία.

Η επιστολή που δημοσιεύεται στην dimokratiki.gr, αναφέρει πως «η παραγγελία περιείχε 3 milk shake του 1 λίτρου. Το καθένα από αυτά αποτελείται από 5 μπάλες παγωτό και μισό λίτρο γάλα, 2 αναψυκτικά του 1 λίτρου, 2 αναψυκτικά του μισού λίτρου και ένα φραπέ με 3 μπάλες παγωτό, σαντιγί και σιρόπι σε ποτήρι των 750ml, τα οποία επέλεξαν οι ίδιοι από τον κατάλογο μας».

Συνεχίζοντας, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου περιέγραψε τη στιγμή που έλαβαν τον λογαριασμό, τονίζοντας ότι «όταν έφτασε ο λογαριασμός ή κυρία Scott σε εξωφρενική κατάσταση ξεκίνησε να φωνάζει και να διώχνει τους πελάτες μας αποκαλώντας μας κλέφτες. Ο λογαριασμός ήταν 82€ παρ’ όλα αυτά η κυρία άφησε το ποσό των 102.30€ και φωτογράφησε το χαρτί παραγγελίας αντί της νόμιμης απόδειξης. Τότε έβαλε τα κλάματα και έφυγε».

«Μετά από μια ώρα επέστρεψε και ξεκίνησε να φωτογραφίζει το κατάστημα και τον σερβιτόρο, προκαλώντας αναστάτωση για άλλη μια φορά στους πελάτες του καταστήματος. Τότε ο σερβιτόρος της είπε να σβήσει τη φωτογραφία του και της πρότεινε να καλέσει την αστυνομία για να παραπονεθεί. Εκείνη τράπηκε σε φυγή», αναφέρει συνεχίζοντας.

Ο ίδιος, μάλιστα, απαντά και σε όποιες τυχόν καταγγελίες για τη νομιμότητα της επιχείρησής του για τον προσωπικό του.

«Ως ιδιοκτήτης του (…) δημοσιεύω τις φωτογραφίες της νόμιμης απόδειξης υπογεγραμμένη από τη ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ για εκείνους που ισχυρίζονται ότι το μπλοκ αποδείξεων της επιχείρησης δεν είναι νόμιμο (επειδή η ταμειακή μηχανή είχε κολλήσει και την είχα στον τεχνικό έκοβα αναγκαστικά χειρόγραφα). Σας παραπέμπω τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο υπάλληλος μου είναι Έλληνας υπήκοος και πλήρως ασφαλισμένος στο ΙΚΑ καθώς και τον κατάλογο με καταγεγραμμένες τις τιμές ανάλογα με την ποσότητα των ποτών», ξεκαθαρίζει και καταλήγει αναφέροντας:

«Όποιος θεωρεί ότι είμαι κλέφτης και παράνομος να έρθει με τη συνοδεία των αρμόδιων αρχών να με κλείσει παρά να δημοσιεύει προσβλητικά σχόλια στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις