Στη σκιά της ρήξης Γεννηματά -Βενιζέλου, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε σήμερα, μιλώντας στον Ant1 και τον Γιώργο Παπαδάκη πως «τέτοιος άνθρωπος δύσκολα βρίσκεται», αρνούμενος ωστόσο να απαντήσει στο ενδεχόμενο πρότασης στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση αυτή ως «μικροπολιτική».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, παράλληλα απέκρουσε το ενδεχόμενο συνεργασίας, είτε με τη ΝΔ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ένα κόμμα με τον καλώς εννοούμενο πολιτικό εγωισμό, με την ιστορία τη δική μας και το παρελθόν, δεν έχει σε τίποτα να ντραπεί όταν αρνείται να τον θεωρούν δεκανίκι, άλλων κομμάτων, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ. Δεκανίκι δεν είμαστε κανενός. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και σε ποιο κόμμα έχουμε την τιμή να ανήκουμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λοβέρδος την Κυριακή το βράδυ είχε εκφραστεί και πάλι θετικά για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ. Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, ο βουλευτής δήλωσε ότι «ο κ. Βενιζέλος δεν τελείωσε», χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό με μεγάλο θεσμικό μέλλον».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις