Υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές με την "Ελληνική Λύση" του ΚυριάκουΒελόπουλου θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες,ο Θεόδωρος Κατσανέβας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ήταν γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου καθώς είχε παντρευτεί την κόρη του Σοφία, με την οποία χώρισε το 2000, μετέχει ήδη στα όργανα του κόμματος Βελόπουλου, στο Πολιτικό Συμβούλιο και στον τομέα Οικονομίας.

Προτίθεται κατά τις ίδιες πληροφορίες να κατέλθει ως υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβαςγεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics, λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΟΑΕΔ από το 1981 έως το 1985, διοικητής του ΙΚΑ από το 1985 έως το 1989και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην εκλογική περιφέρεια Β' Αθηνών από το 1989 έως το 2004.

Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας συμμετείχε στην αντιστασιακή οργάνωση ΔΕΑ και στο ΠΑΚ Αγγλίας, ενώ μετά την πτώση της Χούντας συμμετείχε στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Τον Μάιο του 2013 ίδρυσε το κόμμα «Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων».