Δυο Έλληνες και μια αλλοδαπή είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της δολοφονίας μιας 80χρονης γυναίκας στα Καμίνια.

Οι τρεις εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας με σκοπό τη ληστεία και τη χτύπησαν μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου, οι δράστες εξάντλησαν πάνω στην ηλικιωμένη όλη τους την αγριότητα.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Η 39χρονη αλλοδαπή έχει συλληφθεί, ενώ ένας από τους δύο συνεργούς της ηλικίας 44 ετών διαφεύγει ακόμα της σύλληψης. Πληροφορίες, μάλιστα, τον θέλουν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου σε βάρος του έχει ενεργοποιηθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο εν λόγω άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές καθώς στο παρελθόν κατηγορήθηκε για βιασμό.

Μάλιστα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά τα όσα είπε η 39χρονη στους αστυνομικούς για όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα της γυναίκας.

«Η γιαγιά δεν καθόταν ήσυχα, τη χτυπούσαμε δυνατά μέχρι να μην την ακούμε. Ξέραμε ότι θα αντιδρούσε και είχαμε μαζί μας ταινίες για να της δέσουμε τα χέρια και τα πόδια. Όταν φύγαμε, ξέραμε ότι ήταν νεκρή. Το λέγαμε μεταξύ μας ότι "πέθανε η κωλ…" Δύο δαχτυλίδια που κλέψαμε τα πουλήσαμε το άλλο πρωί για 39 ευρώ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις