Όλα τα θέματα που την αφορούν ήταν γνωστά στη ΝΔ εκ των προτέρων, δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στη Φωνή της Ελλάδας και στο Πρώτο Πρόγραμμα η Τόνια Μοροπούλου και κάλεσε τους συμπατριώτες και υποστηρικτές της να συνεχίσουν τον αγώνα για την επικράτηση της ΝΔ.

Σημείωσε ότι θα πράξει αυτό που θα αποφασίσει η δικαιοσύνη αναφορικά με το θέμα της επιστροφής χρημάτων από τη σύνταξη του αποθανόντος πατέρα της, καθώς η δικάσιμος έχει οριστεί για τις αρχές Δεκεμβρίου ενώ υποστήριξε ότι η δική της περίπτωση δεν είχε καμία σχέση με της Μυρσίνης Λοϊζου.

Η κυρία Μοροπούλου, στη συνέντευξή της, δήλωσε επίσης ότι «το γεγονός ότι επί δύο χρόνια ουδείς είχε ασχοληθεί με αυτό το θέμα παρόλο που ήταν γνωστό, γιατί είχα κάνει προσφυγή στη δικαιοσύνη, θεωρώ ότι είναι στο πλαίσιο ενός πολέμου λάσπης μιας αήθους τακτικής για την πολιτική μου επιλογή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ».

Ερωτηθείσα εάν η απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητα της ήταν δικής της είπε: «Δεν θα μπορούσα να δεχτώ, για κανένα λόγο, ότι θα συνεχίσει να σπιλώνεται το όνομά μου και η διαδρομή μου για την οποία δεν μπορώ να δεχθώ καμιά σκιά και βεβαίως από την άλλη δεν θα μπορούσα να δεχθώ αυτή η υπόθεση να βλάψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές. Γι΄αυτό και ενημέρωσα τη ΝΔ ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου γιατί δεν δέχομαι να γίνομαι αφορμή αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. Βεβαίως δηλώνω, και το δήλωσα και γραπτά, ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για το καλύτερο αύριο της χώρας και της πατρίδας μου της Δωδεκανήσου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις