Τραγική κατάληξη είχε ένας 55χρονος από τον Βόλο. Σύμφωνα με το magnesianews, ο 55χρονος πήγε για φαγητό σε μαγαζί στη Ρόδο πριν από περίπου έναν μήνα. Κομμάτι από το φαγητό του εισήλθε στην τραχεία ή στους βρόγχους, με αποτέλεσμα την απόφραξη της αναπνευστικής οδού και τη δημιουργία βλάβης, η οποία δεν μπόρεσε να αποκατασταθεί.

Ο 55χρονος που βρισκόταν στη Ρόδο για δουλειά, φαίνεται ότι μετά την κατάποση, έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες δεν μπόρεσε να ανακτήσει, με συνέπεια να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί αρχικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Τη στιγμή του περιστατικού έκαναν όλοι όσοι βρίσκονταν στο σημείο, απέλπιδες προσπάθειες για την εξαγωγή του κομματιού του φαγητού, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Επειδή στο Νοσοκομείο της Ρόδου δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη ΜΕΘ, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου και νοσηλευόταν εδώ και περίπου έναν μήνα, μέχρι και την Πέμππτη, οπότε και κατέληξε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Σάββατο, αναμένεται μετά και την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, να έρθει η σορός του στον Βόλο, προκειμένου να γίνει η κηδεία του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις