Προμελετημένη ήταν η δολοφονία του σωματοφύλακα στο Αιγάλεω από τη σύζυγό του τον Ιούνιο του 2012, σύμφωνα με την εισαγγελέα της έδρας.

Η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθήνας την ενοχή της κατηγορουμένης εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η γυναίκα είχε προμελετήσει και προσχεδιάσει το έγκλημα τρεις μήνες πριν από την τέλεσή του.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σχεδίαζε την εξόντωση του. Όπως κάθε δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον τρόπο αλλά κυρίως το μέσο με το οποίο θα πετύχαινε το ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα. Γνώριζε ότι μόνο την ώρα του ύπνου θα μπορούσε να φονεύσει τον σύζυγό της, γνώριζε πού είχε το όπλο του με το οποίο ήταν εξοικειωμένη».

Συνέχισε λέγοντας: «Από τη μετέπειτα συμπεριφορά της φάνηκε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, και ήταν αμετανόητη. Κατηύθυνε τα περιστατικά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει αμφιβολίες στον περίγυρό της. Στους συγγενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το δικό του όπλο».

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι το μοιραίο βράδυ άγνωστος μπήκε στο σπίτι τους από μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα και πυροβόλησε τον σύζυγό της την ώρα που κοιμόταν μόνος του στο κρεβάτι τους.

Εκείνη κοιμόταν μαζί με τους γιους της στο δωμάτιό τους και ξύπνησε μέσα στη νύχτα από τον γιο της, ο οποίος βρήκε νεκρό τον πατέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σημειώνεται πως τόσο στα χέρια της μητέρας όσο και των δύο παιδιών της δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας.

Το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις