"Εμείς έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι μία μεγάλη νίκη της ΝΔ, πίστεψε ο κόσμος σε αυτό το πρόγραμμα που πιστεύω πως είναι ασαφές, όμως νιώθω περήφανος για πάρα πολλά πράγματα" δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ΕΡΤ, μετά την ανακοίνωση των exit polls.

"Νιώθω πολύ περήφανος που ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου έχει σήμερα εισοδήματα και επιδόματα, που ένα κομμάτι της εργασίας έχει διαφορετικές συνθήκες, που αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός και υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, που δεν αφήσαμε άδεια ταμεία, αλλά υπάρχει ένας καθαρός διάδρομος, μετά τη λύση του χρέους, ώστε να μπορούμε να συζητούμε για την ανάπτυξη", είπε.

"Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι και σοφότεροι, με την τεχνογνωσία που δεν είχαμε" ανέφερε.

Το ποσοστό που μας δίνουν τα exit polls, είναι το ποσοστό που πήρε ο Σάντσεθ στην Ισπανία, ανέφερε.

Σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίμησε το μέγεθος του "αντι – ΣΥΡΙΖΑ μετώπου που χτίστηκε", απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίμησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Όταν στον επόμενο χρόνο, ο λαϊκός κόσμος θα υποφέρει από τη στρατηγική της ΝΔ, τότε να κοιτούν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη. Όταν αυτός ο κόσμος θα έχει λιγότερα δικαιώματα, λιγότερα επιδόματα και η ανάπτυξη δεν θα έχει έρθει" σημείωσε, στέλνοντας ένα μήνυμα στα αριστερά κόμματα – και στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις