Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός στις 13.00 το μεσημέρι της Δευτέρας ( 08.07.2019) και λίγο μετά, όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την…τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όμως, ο αρχηγός της ΝΔ σχεδιάζει να… φύγει από το Μαξίμου πριν καλά – καλά «μετακομίσει» στο πρωθυπουργικό γραφείο!

Οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να «στήσει» το στρατηγείο του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης!


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αναμένεται να βρίσκεται τόσο το γραφείο του, όσο και εκείνα των στενών του συνεργατών, ενώ στο Μαξίμου θα γίνονται μόνο οι επίσημες συναντήσεις με ξένους ηγέτες και παρόμοιες εκδηλώσεις.

Στον πέμπτο όροφο αναμένεται να βρίσκεται το γραφείο του νέου πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος έχει… κάτσει ξανά στο ίδιο γραφείο ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης!

Στον τέταρτο όροφο θα έχει το γραφείο του ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Άκης Σκέρτσος και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, κ. Κωνσταντίνος Ζούλας.Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις