Σε μια πρωτοφανή ανάρτηση στο Facebook προχώρησε αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ο οποίος δεν σταματά να δείχνει την υποστήριξή του στη Νέα Δημοκρατία.

Ο ίδιος αναφέρει στον τοίχο του: «Θα παρακαλέσω ευγενικά για τελευταία φορά όποιοι ΚΟΠΡΟΙ δεν πρεσβεύουν τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρήσουν από μόνοι τους από το προφίλ μου γιατί από αύριο θα τους ξεσκίσω ότι έχουν και δεν έχουν».

Σύμφωνα με το Ποντίκι, ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ φωτογραφίζεται με τη στολή του αστυνομικού, ενώ στο προφίλ του αναφέρει ότι είναι Police Captain στην Ελληνική Αστυνομία.

Στη συνέχεια ο άνθρωπος αυτός ο οποίος απειλεί όσους δε συμφωνούν μαζί του αναφέρει: «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλόμπς μας».

Οι εμετικές αναρτήσεις δεν σταματούν εκεί, καθώς αναφέρεται και στον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον χαρακτηρίζει «π@@τάνας γιο» ενώ προτρέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μπει στα Εξάρχεια «τα ΜΑΤ είναι μαζί του» και «όποιον Αναρχικό συλλαμβάνουν να του βάζουν το γκλομπ στον κ*^ο και χωρίς βαζελίνη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις