Δολοφονία βιολόγου: 27χρονος ομολόγησε το έγκλημα- Τη χτύπησε με ΙΧ και εξαφάνισε το πτώμα- Ήταν ηδονοβλεψίας...

Δολοφονία βιολόγου: 27χρονος ομολόγησε το έγκλημα- Τη χτύπησε με ΙΧ και εξαφάνισε το πτώμα- Ήταν ηδονοβλεψίας...

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ήτον.

Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη Αμερικανίδα, που είχε βρεθεί νεκρή στα έγκατα μιας παλιάς γερμανικής πυριτιδαποθήκης στο Μάλεμε.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε από τα ίχνη που άφησε το αυτοκίνητό του, με το οποίο μετέφερε τη σορό της νεκρής βιολόγου, τον θάνατο της οποίας είχε προκαλέσει κλείνοντας της τις αναπνευστικές οδούς.

Ο 27χρονος που κατοικεί στο Μάλεμε, αλλά κατάγεται από την Κίσαμο, ταίριαζε με το προφίλ που είχαν φτιάξει οι αστυνομικοί και οι κυψέλες της κινητής τηλεφωνίας επιβεβαίωσαν τις κινήσεις του στην περιοχή στις 4 Ιουλίου, οπότε είχε εξαφανιστεί  η 60χρονη.

Ως εκ τούτου, ανακρίθηκε και εν τέλει και ομολόγησε την δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, φέρεται να παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επιβεβαιώνεται το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σεξουαλικό.

Ο 27χρονος φέρεται να διαθέτει περιουσία στην περιοχή της σπηλιάς στο Ξαμουδοχώρι.

Το Cretalive αναφέρει ότι ο άνδρας είδε την 60χρονη στο δρόμο και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο τουλάχιστον τρεις φορές, κατόπιν την έβαλε στο πορτ–παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές.

Όπως είπε, όταν η άτυχη γυναίκα συνέχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του.

Σύμφωνα με το flashnews, στα χέρια των αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που εργάζονταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο 27χρονος, είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, κατά κύριο επάγγελμα αγρότης.


//www.nooz.gr/Images/2000/2000/864049

//www.nooz.gr/Images/2000/2000/864879


Η βιολόγος, που εργαζόταν στο ινστιτούτο Max Planck στην Δρέσδη της Γερμανίας μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της και πατέρα των δυο γιων τους, είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο τούνελ από δυο ερασιτέχνες σπηλαιολόγους στις 9 Ιουλίου, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.