Μπαράζ ληστειών δίπλα από το Μέγαρο Μαξίμου!

Μπαράζ ληστειών δίπλα από το Μέγαρο Μαξίμου!

Βίαιες ληστείες σημειώθηκαν στο καλύτερο φυλασσόμενο σημείο της Αθήνας, κοντά στην Ηρώδου Αττικού τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε η τηλεόραση του Open, η ηλικιωμένη γυναίκα ανοίγει την πόρτα της πολυκατοικίας της στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στον ληστή, που την έχει πείσει ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ. Η γυναίκα ανεβαίνει με δυσκολία τα σκαλιά και με πονηρό τρόπο ο δράστης βάζει το χαλάκι στην πόρτα για να μην κλείσει, ώστε να εισβάλλουν στο κτίριο οι συνεργοί του.

Αμέσως καταφτάνουν τέσσερις συνεργοί του, οι οποίοι μπαίνουν και ακινητοποιούν την ηλικιωμένη και την οικιακή βοηθό της.

Σύμφωνα με το Έθνος, ακόμα και κάτοικοι οι οποίοι μένουν δίπλα από το Μέγαρο Μαξίμου, οχυρώνουν πλέον τα σπίτια τους. Μάλιστα, ένοικος της παρακείμενης πολυκατοικίας σημείωσε: «24 ώρες το 24ωρο κλειδώνουμε τα σπίτια. Φοβόμαστε, δεν γίνεται αλλιώς. Πρόσφατα βάλαμε πόρτα ασφαλείας και την έσπασαν» και πρόσθεσε ότι την «Τετάρτη που ήρθαν και είπαν ότι "είμαστε από τη ΔΕΗ"».