Αυτός είναι ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της βιολόγου

Αυτός είναι ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της βιολόγου

Βίντεο μέσα από το σπήλαιο όπου βρέθηκε δολοφονημένη η Αμερικανίδα βιολόγος Σούζαν Ήτον είχε αναρτήσει ο 27χρονος, καθ' ομολογία δράστης στο Youtube.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος φαίνεται να διατηρούσε κανάλι στο Youtube και πριν από τρία περίπου χρόνια είχε βρεθεί στο σπήλαιο για εξερεύνηση.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της Αμερικανίδας, αγρότης στο επάγγελμα, επεδείκνυε ιδιαίτερη ροπή στην εξερεύνηση της φύσης και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του cretapost είχε εξερευνήσει τη σπηλιά και μάλιστα είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video.

Ο νεαρός άνδρας διατηρούσε περιουσία στη θέση Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά, όπου βρίσκεται και το γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε το σώμα της άτυχης επιστήμονα σε προχωρημένη σήψη.

Το γεγονός ότι ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε την ύπαρξη του γερμανικού καταφυγίου κοντά στο Μάλεμε, ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Suzanne Eaton.

Με πληροφορίες από cretapost.gr