Ο Μητροπολίτης Μόρφου απαντά: Εξέφρασα τις θέσεις της εκκλησίας!

Ο Μητροπολίτης Μόρφου απαντά: Εξέφρασα τις θέσεις της εκκλησίας!

Την δική του απάντηση δίνει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί για το ότι παιδιά γίνονται ομοφυλόφιλοι επειδή στην μητέρα τους αρέσει το πρωκτικό σεξ.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος ερωτηθείς σχετικά με το πώς απαντά ο ίδιος στις επικρίσεις και στις έντονες αντιδράσεις που προκύπτουν από σχόλια πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι «εξέφρασα τη θέση της Εκκλησίας και τη θέση των Αγίων της εκκλησίας μας».

Παρέπεμψε δε όποιον επιθυμεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Μητρόπολης Μόρφου.

«Στον ιστότοπο μπορεί όποιος επιθυμεί να διαβάσει την ομιλία μου», ανέφερε.

Πηγή: politis.com.cyΟ μητροπολίτης ανέπτυξε το ομοφοβικό παραλήρημά του, λέγοντας:

«Γιατί συμβαίνει κάποιοι να έχουν στο ίδιο φύλο, ερωτική διάθεση; Είναι πρόβλημα, που συνήθως το μεταδίδουν οι γονείς στο παιδί. Και αυτό συμβαίνει την ώρα της ερωτικής πράξης. Ή κατά τη διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων, όχι φυσιολογική, αλλά πρωκτική, να το πω έτσι ξεκάθαρα. Αυτό, όταν αρέσει στη γυναίκα, δημιουργείται επιθυμία και η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος».

Η τοποθέτηση αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με επιστήμονες να εκφράζουν έκπληξη για τις αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις, οι οποίες -όπως υποστηρίζουν- προσβάλλουν πρωτίστως τις μητέρες ομοφυλόφιλων παιδιών


Δείτε το σχετικό βίντεο: