Στα χέρια των βουλγαρικών αρχών βρίσκεται ο αδελφός του δράστη της δολοφονίας του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, που διαπράχθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018, στο Πανόραμα της Βούλας, καθώς επέστρεψε στην πατρίδα του προκειμένου να βρει κρησφύγετο, όμως οι αρχές τον εντόπισαν.

Ο καταζητούμενος τα ξημερώματα της Τρίτης (30.07.2019) πέρασε τα σύνορα. Μετά από επιχείρηση της βουλγαρικής αστυνομίας σε κρησφύγετοτου, ο Βούλγαρος συνελήφθη στο Χάσκοβο, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ελληνικές αρχές για τη σύλληψη.Τώρα πλέον πρόκειται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έκδοσης του στην Ελλάδα.

Ο35χρονος Βούλγαρος, που είναι ο αδερφός του δράστη της ανθρωποκτονίας του . Ο 35χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος του Μακρή αμέσως μετά τη δολοφονία, έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.Όσον αφορά στον άλλο Βούλγαρο δράστη της ανθρωποκτονίας, σημειώνεται ότι συνελήφθη στις 2 Απριλίου 2019, στη Γλυφάδα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις