Εντυπωσιακό βίντεο από drone με θερμική απεικόνιση: "Κόκκινα" κτίρια από τον καύσωνα στην Αθήνα!

Εντυπωσιακό βίντεο από drone με θερμική απεικόνιση: "Κόκκινα" κτίρια από τον καύσωνα στην Αθήνα!

Ένα εντυπωσιακό βίντεο που παρουσιάζει από ψηλά τα κτίρια της λεωφόρου Κηφισίας, με τη χρήση drones για τη λήψη ξεχωριστών και μοναδικών πλάνων παρουσιάζει η ομάδα UpDrones, εν μέσω του νέου κύματος καύσωνα, που αναμένεται να κορυφωθεί το Σάββατο με θερμοκρασίες έως 42 βαθμούς κελσίου. 

Το ξεχωριστό στοιχείο, είναι πως με τη βοήθεια θερμικής απεικόνισης, τα κτίρια αυτά αποκτούν κόκκινο χρώμα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται στις επιφάνειές τους κατά την Παρασκευή.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε: «Σαχάρα» η Ελλάδα: Πού θα «χτυπήσει» κόκκινο ο υδράργυρος

Το βίντεο της ομάδας UpDrones έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει με κόκκινο χρώμα τα σημεία στα κτίρια ή στο οδόστρωμα, που έχουν αναπτύξει την υψηλότερη θερμοκρασία. 
 
Με τη βοήθεια ειδικής κάμερας υπερύθρων, το βίντεο δύναται να καταγράψει με κόκκινο χρώμα τα σημεία σε κτίρια ή οδόστρωμα όπου η θερμοκρασία είναι η υψηλότερη.

Πριν από μερικές ημέρες, ο χρήστης του Instagram @opountios είχε αναρτήσει ένα βίντεο από το κέντρο της Αθήνας, με τους δρόμους γύρω από τη Βουλή να μοιάζουν με ποτάμια λάβας, κατά την θερμική απεικόνιση του καύσωνα.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#athens #greece #summer #thermalcamera #dji #iamdji #droneporn #climatechange #djicyprus #droneoftheday #video

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ opountios στις